IMPLANTATER


PRISERKONTAKT

Implantatet er en kunstig rod fremstillet af det biokompatible materiale titanium. Når implantatet er anbragt i kæbeknoglen, opfatter kroppen det som en del af den selv, og efter et stykke tid vokser knoglen fast til implantatet.

Grundig undersøgelse

Inden behandlingen iværksættes, foretager vi en grundig undersøgelse suppleret med de røntgenoptagelser, som kan være nødvendige, og vi vil sammen drøfte de muligheder, som er aktuelle i netop din situation.

Implantatet er nu klar til at få påmonteret en krone, som fuldstændigt ligner og fungerer som en naturlig tand. Hvis der er isat flere implantater, kan der påsættes en bro.

Ved fuldstændig tandmangel kan to implantater i undermunden og fire i overmunden fastholde en protese, så man slipper for løse proteser, der rasler rundt i munden

De bedste implantater

Selve indgrebet kræver kun en almindelig bedøvelse, som du kender fra en normal tandbehandling, og efter isættelsen af implantatet vil der normalt ikke være noget nævneværdigt ubehag.

I vores tandklinik i København Ø har vi valgt udelukkende at arbejde med Astras implantater, som er nogen af de mest veldokumenterede i verden. Det er din sikkerhed for et vellykket resultat.ÅBNINGSTIDER


Man
07:45-16:30
Tir
08:30 -18:00
Ons
08:30 – 12:00
Tor
07:45-16:30
Fre
08:00 – 14:30
Lør-Søn
Lukket

KONTAKT


Lyngbyvej 133, København Ø

klinik@smile4you.dk

39 20 20 80

Gratis parkering foran klinikken

Logo


© 2024, Tandlæge Selda Benli ApS